VISIE

De perfecte balans

Een tuin maakt onderdeel uit van de omgeving. Daarom is het belangrijk dat hij in balans is. In de eerste plaats met u als persoon en met uw gezin. Maar tegelijk ook met uw huis, het interieur en het landschap. Alles moet perfect op elkaar zijn afgestemd. Elk tuinontwerp heeft een eigen dna. Het lijnenspel van het ontwerp of de onderlinge interactie van de gebruikte materialen … elk detail is belangrijk om het perfecte evenwicht te verkrijgen.

Wij doen echt alles om uw tuin te perfectioneren. Van Aanplanten tot Zaaien maar ook opmeten, afbreken, inkuilen, beplanten, rooien, snoeien, nivelleren, frezen, uitgraven en veel, veel meer.

Uw tuin op maat ontworpen

Elk concept is uniek. Omdat we vinden dat een tuin perfect moet aansluiten bij het huis en zijn bewoners. Of u nu opteert voor strak hedendaags design of klassieke architectuur, wij realiseren uw project tot in het kleinste detail. Het verwezenlijken van uw droom start met een idee. Een beeld van uzelf en uw gasten in een aangename omgeving. Daarom ontwerpen we alleen op maat. Om aan al uw  wensen tegemoet te komen. Vierkantemeter garandeert een echt persoonlijke aanpak van bij het eerste gesprek tot de uiteindelijke oplevering.